Slik avinstallerer du programmet

Utvid alle | Skjul alle

Etter at du har avinstallert programmet, vil datamaskinen og personopplysningene dine ikke lenger være beskyttet.

Du kan fjerne programmet ved å bruke installasjonsveiviseren.

Slik avinstallerer du programmet i Windows 7

Slik avinstallerer du programmet i Windows 8 eller senere

Fjerning innebærer følgende trinn:

1. Hvis du vil fjerne programmet, må du angi passordet som gir deg tilgang til programinnstillingene. Hvis du av en eller annen årsak ikke kan angi passordet, vil fjerning av programmet være forbudt.

Dette trinnet vises dersom det er angitt et passord for fjerning av programmet.

2. Lagre data for fremtidig bruk

På dette tidspunktet kan du angi hvilke data som benyttes av programmet, som du vil beholde for gjentatt bruk under neste installasjon av programmet (f.eks. når du installerer en nyere programversjon).

Du kan lagre følgende data:

1. Bekrefte fjerning

Fjerning av programmet vil påvirke sikkerheten til datamaskinen og personlige data, du vil derfor bli bedt om å bekrefte at du ønsker å slette programmet. Det gjør du ved å klikke Fjern-knappen.

2. Fullføre fjerningen

På dette trinnet fjerner veiviseren programmet fra datamaskinen. Vent til fjerningen er fullført.

Denne funksjonaliteten kan være utilgjengelig i enkelte regioner.

Du må starte operativsystemet på nytt under fjerning av programmet. Hvis du avbryter den umiddelbare omstarten, blir ikke avinstallasjonen fullført før neste gang du starter operativsystemet eller når du slår av og på datamaskinen igjen.